MspFrida - En random blogg du bara mst läsa! 8D

Alla inlägg under april 2012

Av Fridish ♥ - 29 april 2012 22:57

hejhej.  

jag är bata, men på msp heter jag sheima_msp.

jag är i level 8, men jag vill gärna att någon vacker person hjälper mig till level 9.

här är iaf en bild på mig! 

haha, hittade ingen annan på denhär datorn.

men iaf, frida är en sjukt gullig och omtänksam person.

hoppas du vet det frida!

aja, puss o hej! ♥ 

Av Fridish ♥ - 29 april 2012 21:52

Ni har hållit statistiken uppe! :*

Så otroligt glad, även fast det gick sådär i tävlingen... s:

Venne restultatet än.. Men vi kom sist i grupp.. o...e Jag vill tävlia i 11 - ist. ):

Aja, spela roll, bye.

 

Av Fridish ♥ - 29 april 2012 19:15

 

Av Fridish ♥ - 29 april 2012 12:30

Tidsinställt.

Gin/Silver [redigera]

Gin är en akitahund som föds i en vänlig familj i staden Akita i norra Japan. Han är silverfärgad och har tigerrandig päls. Redan vid födseln är hans öde bestämt. Han är ämnad att bli en björnhund precis som sin far och farfar. Då Gin är en vecka gammal får han se sin pappa Riki slåss med den enorma björnen Akakabuto. Han slåss modigt och detta blir ett minne som Gin aldrig glömmer. Striden får dock en tragisk utgång då Riki kastas ner i en ravin av den stora björnen.

Efter detta tränas Gin av Gohei Takeda och tack vare hans träning blir han en minst lika bra björnhund som sin pappa Riki och sin farfar Shiro. Vid sex månaders ålder möter Gin för första gången vildhundarna. Det är något i deras natur som lockar honom att följa dem. Han imponerar på Ben, ledaren av den första plutonen, och får träffa den store ledaren. Ledaren råkar till och med vara Riki, Gins far som av ett mirakel överlevt. Han känner dock inte igen Gin.

Gin bestämmer sig för att följa med Bens pluton i sökandet efter hannar över hela Japan så att de kan besegra Akakabuto. Under färden bevisar Gin mer än en gång sin otroliga styrka och snabbhet. Han besegrar bland annat Kogahundarnas ledare. Det blir Gin som efter Ben tar över ledarskapet för den första plutonen och han som senare tar över ledarskapet för alla vildhundarna. Gin är en ung hund som vill visa vad han går för. Han visar tidigt att hans psykiska mognad vida överstiger många av de andra hundarnas. Han är den absolut snabbaste hunden av dem alla.

I Ginga densetsu Weed träffar han Sakura( hans maka ) som senare blir dräktig. Gin (Silver) gör en resa till sin gamla familj, och får senare veta att sakura har dött och att hans son Weed letar efter honom.

Riki [redigera]

Riki är en hund som sedan hans far Shiro dog tränades av Gohei Takeda till att bli en björnhund som sin far Shiro. Han blev snabbt en erkänt duktig sådan och är den enda björnhunden i området efter att Akka och Don (två följeslagare) blir dödade.

En dag är han ute och jagar med Gohei då de blir attackerade av Akakabuto. Riki skyddar sin husse och utkämpar en stor kamp med björnen. Hans nyfödda valp Gin dyker upp under striden, tillsammans med sin husse Daisuke. Efter att ha slagits med björnen ensam under en längre tid förlorar han och kastas ner i en ravin. Ingen tvivlar på att han skulle vara något annat än död. Det är en djup ravin och ingen ska ha kunnat klara fallet. Men som av ett mirakel överlever Riki. Han har förlorat sitt minne utom hatet mot Akakabuto och björnarna. Hans kropp är sargad av ärr efter den tuffa striden med Akakabuto och han vill ha hämnd. Under sex månader samlar han ihop en mindre arme av hundar som delar hans hat mot björnarna. Det är vid detta tillfälle han träffar Gin, sin son, för andra gången. Han känner dock inte igen honom.

Riki är vildhundarnas store ledare och han leder dem i det stora slaget mot Akakabuto. I den sista striden, då alla trott att den hemska björnen är död, reser den sig upp en sista gången och skadar Riki allvarligt. Det är då som Gin använder familjedödartekniken (i mangan kommer attacken från vargarna, Riki lär sig den efter ha räddat en),Zetzo Tenrou battouga (Sirius flygande huggtand/dödsslaget), som Riki precis har lärt honom, och dödar Akakaboto. Riki säger till Gin att han vill att Gin ska bli ledare för den stora flocken av vildhundar. Några sekunder efter han har sagt det så dör han. Ledarskapet för den stora flocken av vildhundar går då till hans son, Gin. I uppföljaren WEED ser man Rikis själ i slut slaget mellan Hougen och Weed. Och bland några moln i slutet någonstans.

 

Av Fridish ♥ - 28 april 2012 20:00

JO JAG. C)

 

Av Fridish ♥ - 28 april 2012 18:45

Ehm oj, jag var ju inte borta länge. (8)

   

Av Fridish ♥ - 28 april 2012 14:00

JAG HAR SERIÖST SÄMST HUMOR.


HAHAHAHAHHAHA, OFTA, HAN SPELADE EDWARD? XDDD

   



 

 

  

 

59 besvarade frågor

 

 

Håhåh.

 

Idol? (:
 One Direction
 Justin Bieber
 Taylor Swift
 Selena Gomez
 Miley Cyrus
 Chris Brown
 Ngn på msp?
 Annan.

 

 

 










Ovido - Quiz & Flashcards